Viziunea noastră: AAAA Noi suntem altfel decât toți ceilalți...

Consultanță creativă și proiectare de interior 

Sub sloganul "Arată imediat mult mai bine" găsiți la noi aproape orice legat de locuință: mobilier, decorațiuni, textile la modă, iluminat la în trend și covoare moderne.

 

Acasă, mömax creează un mediu care este complet adaptat stilului de viață individual: necomplicat, în tendințe, la prețuri accesibile și toate acestea pot fi luate imediat acasă, acest fapt fiind valabil, în mare măsură și pentru departamentul de mobilier.

 

Clienții noștri sunt întotdeauna surprinși de faptul că la noi se găsesc prețuri cu discount, iar echipele noastre de vânzări sunt întotdeauna gata să ajute: sunt bucuroși să consilieze și să planifice ideile clienților noștri.

 

Programele moderne de planificare 3D sunt un necesar în sectorul bucătăriilor. În plus, mömax se adaptează acestui trend modern și în vânzarea mobilei. Clienții noștri sunt adesea surprinși când angajații noștri apar cu tablete, pot afișa și propune imediat clienților noștri diverse piese de mobilier în diferite culori sau dimensiuni.

În trendul actual - mömax este pe toate canalele de comunicare

Oferim clienților noștri o varietate de sisteme informatice moderne, care ar trebui să înfrumusețeze și să faciliteze totul în legătură cu decorarea locuinței. Magazinul online mömax oferă clienților noștri toate facilitățile și avantajele pe care clienții moderni de astăzi le caută în comerțul cu amănuntul. Dar ce este un magazin online fără avantajele unei afaceri "reale" cu oameni "reali" care sunt fericiți să ajute?!

 

Clienții noștri apreciază numeroasele oportunități care însoțesc acest trend și acceptă cu încântare opțiunile "online" și "offline".

 

Desigur suntem reprezentați activ și în media și pe anumite platforme de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube etc..

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord