Viziunea noastra: AAAA Noi suntem altfel decat toti ceilalti...

Consultanta creativa si proiectare de interior 

Sub sloganul "Arata imediat mult mai bine" gasiti la noi orice legat de locuinta : accesorii pentru toate zonle din locuinta, textile la modă, iluminat la modă și covoare moderne.

 

Aici, mömax creează un mediu care este complet adaptat stilului de viață individual: necomplicat, la modă, la prețuri accesibile și toate aceste lucruri pot fi luate imediat acasa, acest fapt fiind valabil, în mare măsură,  și pentru departamentul de mobilier.

 

 

Clientii nostri sunt intotdeauna surprinsi de faptul că la noi se găsesc prețuri cu discount, iar echipele noastre de vânzări sunt întotdeauna gata să vă ajute: sunt bucuroși să consilieze și să planifice ideile clienților noștri.

 

Programele moderne de planificare 3D sunt un must în sectorul bucătăriilor. În plus, mömax marseaza pe acest trend modern si în vânzarea mobilei. Clienții noștri sunt adesea surprinși când angajații noștri apar cu tablete și pot afișa și propune imediat clientilor nostri diverse piese de mobilier sau accesori in diferite culori sau versiuni.

In trendul actual- mömax este pe toate canalele de comunicare

Oferim clienților noștri o varietate de sisteme informatice moderne, care ar trebui să înfrumusețeze și să faciliteze totul în legătură cu decorarea locuintei. Magazinul online mömax oferă clienților noștri toate facilitățile și avantajele pe care clienții moderni de astăzi le caută în comerțul cu amănuntul. Dar ce este un magazin online fără avantajele unei afaceri "reale" cu oameni "reali" care sunt fericiți să ajute?

 

Clienții noștri apreciază numeroasele oportunități care insotesc acest trend și acceptă cu incantare opțiunile "online" și "offline". În plus, mömax are propriul blog cu subiecte legate de amenajarea locuinței.

 

Desigur suntem reprezentati activi și în media și pe anumite platforme de socializare, cum ar fi Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Youtube etc..

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord