Detalii carieră
Detalii carieră

Cariera la mömax: Sediul central din Timișoara

În centrul acțiunii

Pentru sediul nostru central din Timișoara căutăm o varietate de poziții. Sediul central din Timișoara se ocupă de toate filialele din România. O descriere precisă a postului poate fi găsită în pagina de căutare a unui loc de muncă, imediat ce o poziție este deschisă.

Contribuția ta:

Clienții tai sunt filialele! Rezolvarea prietenoasă și competentă a solicitărilor din partea filialelor și un mod precis de lucru sunt atuurile tale. Expertiza în departamentele respective este un avantaj.

Noi suntem…

O companie de comercializare mobilier și decorațiuni, orientată spre succes și spre servicii avantajoase, care se află în curs de expansiune, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. În cele peste 60 de filiale din Austria, Germania, Slovenia, România și Ungaria, oferim soluții în trend, pentru locuințe moderne, dotări complete și modele atractive de apartament, chiar și pentru cele mai mici încăperi... totul la prețuri accesibile! mömax stabilește tonul! Ne focalizam toată atenția asupra clientului și din acest motiv oferim servicii calitative, la prețuri de nerefuzat!

Inima companiei

Administrația centrală din Wels este inima grupului XXXLutz. Diferitele departamente susțin filialele din Austria, Germania, Slovenia, România și Ungaria pentru a asigura satisfacția clienților. Dacă sunteți interesat să lucrați într-o echipă tânără și dinamică, vă rugăm să aplicați pentru pozițiile vacante. 

Administrarea mömax România este asiguratâ în sediul central din Timișoara, pentru toate filialele de pe teritoriul țării noastre.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord