Detalii carieră
Detalii carieră

Cariera la mömax: Sediul central din Timisoara, Administratia centrala din Wels

In centrul actiunii

Pentru sediul nostru central din Timisoara căutăm o varietate de poziții. Sediul central din Timisoara se ocupă de toate filialele din Romania. O descriere precisă a postului poate fi găsită în pagina de cautare a unui loc de munca, imediat ce o poziție este deschisă.

Contributia ta:

Clienții tai sunt filialele! Rezolvarea prietenoasă și competentă a solicitărilor din partea filialelor și un mod precis de lucru sunt atu-urile tale. Expertiza în departamentele respective este un avantaj.

Noi suntem…

o companie de comercializare de mobilier si decoratiuni,  orientată spre succes și  spre servicii, care se află pe un curs de expansiune atât la nivel național, cât și la nivel internațional. În cele peste 60 de filiale din Austria, Germania, Slovenia, Romania si Ungaria, oferim solutii de ultima ora pentru locuinte moderne , dotări complete și modele atractive de apartamente  chiar și pentru cele mai mici spații.. Totul  la prețuri mici: mömax stabilește tonul  . Ne focalizam toate atentia asupra clientului si din acest motiv, oferim  nenumărate servicii acceptate cu bucurie de catre cei care ne viziteaza.

Inima companiei

Administratia centrala din Wels este inima grupului XXXLutz. Diferitele departamente susțin filialele din Austria, Germania, Slovenia,Romania și Ungaria pentru a asigura satisfacția clienților. Dacă sunteți interesat să lucrați într-o echipă tânără și dinamică, va rugam sa aplicati pentru pozitiile vacante. 

Administrarea Mömax Romania este asigurata in sediul central din Timisoara, pentru toate filialele de pe teritoriul tarii noastre.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord