Cum a inceput totul, în anul 2002...

Istoria

Este primăvara anului 2002 și conducerea grupului de companii XXXL a avut ideea unui nou concept de magazin de mobilă și decorațiuni, care sa revoluționeze piața de profil din Austria.

 

În doar câteva luni și datorita efortului susținut depus de către toți cei implicați, conceptul mömax a fost lansat pe piață, iar în octombrie 2002, mömax a deschis în Dornbirn (Voralberg) primul magazin sub acest brand, văzut ca un proiect pilot.

 

 

Ce a fost inițial gândit ca un proiect s-a dezvoltat într-un ritm foarte rapid, astfel deschizându-se în 2003 și primul magazin mömax din Hirschaid (Germania).

 

De atunci, au urmat  numeroase inaugurări de magazine mömax, nu doar în Austria și Germania, ci si în Ungaria și Slovenia. Există deja mai mult de 60 de magazine mömax.

În anul 2018 a fost ianugurat si primul magazin mömax din Romania, acesta fiind deschis în Timișoara.

 

Fiecare dintre aceste magazine se intind pe o suprafata de  6.000-8.000 de metri pătraț și implementează ideea unei vieți moderne la prețuri accesibile. Mömax continuă să se extindă - deja sunt planificate mai multe magazine, pe teritoriul țării noastre.

Mömax Kaiserslautern 2016

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord