Cum a inceput totul, in anul 2002...

Istoria

Este primăvara anului 2002 si conducerea grupului de companii XXXL a avut ideea unui nou concept de magazin de mobilă , care sa revolutioneze piața de profil din Austria.

 

În doar câteva luni si datorita efortului sustinut depus de catre toti cei implicati, conceptul mömax a fost lansat pe piata, iar în octombrie 2002, mömax a deschis in Dornbirn ( Voralberg) primul magazin sub acest brand, vazut ca un proiect pilot.

 

 

 

Ce a fost inițial gandit ca un proiect, s-a dezvoltat intr-un ritm foarte rapid , astfel deschizandu-se in 2003 și  primul magazin mömax din Hirschaid (Germania).

 

De atunci, au urmat  numeroase inaugurari de magazine mömax nu doar in Austria și Germania, ci si în Ungaria și Slovenia. Există deja mai mult de 60 de magazine mömax.

In anul 2018 a fost ianugurat si primul magazin mömax din Romania , acesta fiind deschis in Timisoara.

 

Fiecare dintre aceste magazine se intind pe o suprafata de  6.000- 8.000 de metri pătraț si implementează ideea unei vieți moderne la prețuri rezonabile. Și mömax continuă să se extindă -  deja sunt  planificate mai multe magazine.

Mömax Kaiserslautern 2016

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord