Detalii carieră
Detalii carieră

Cariera la mömax:Ucenicie la mömax (m./f.)

Ucenicie la mömax (m./f.)

Căutăm ucenici cu spirit deschis și interesati de urmatoarele domenii: retail / birou / gastronomie și logistică/depozit. Alegerea meseriei este un lucru important. Mömax isi sprijină ucenicii  cu propriile cursuri  interne de formare. Mömax este deosebit de mândru de numarul mare de ucenici din companie, care au fost capabili să-și asume de timpuriu  responsabilitatea lucrului bine facut.

Contributia ta:

o diplomă, ambiție și dorința de a învăța lucruri noi. Voința de a gândi independent și echilibru, atunci cand lucrurile se precipita. 

Noi suntem…

o companie de comercializare de mobilier si decoratiuni,  orientată spre succes și  spre servicii, care se află pe un curs de expansiune atât la nivel național, cât și la nivel internațional. În cele peste 60 de filiale din Austria, Germania, Slovenia, Romania si Ungaria, oferim solutii de ultima ora pentru locuinte moderne , dotări complete și modele atractive de apartamente  chiar și pentru cele mai mici spații.. Totul  la prețuri mici: mömax stabilește tonul  . Ne focalizam toate atentia asupra clientului si din acest motiv, oferim  nenumărate servicii acceptate cu bucurie de catre cei care ne viziteaza.

Formarea personalului:

Formarea personalului in cadrul companiei Mömax oferă baza pentru o  carieră importanta în comerțul cu mobilă. Noi oferim programe de formare continua în domeniul vânzărilor cu amănuntul, al administratiei/muncii de birou, al gastronomiei și al logisticii/depozitelor. Locațiile actuale ale filialelor pot fi găsite cu ajutorul buronului de căutarea rapidă. Suntem mândri de toți acei ucenici de la Mömax, care au reușit să-și asume responsabilitatea de timpuriuși să lucreze cu entuziasm în interesul clienților noștri.

Oportunitatea ta de cariera la Mömax

Nu în ultimul rând, Mömax este o companie speciala datorita angajaților noștri . Aplica pentru oferta noastră de locuri de muncă și fa parte din marea echipa Mömax.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord