Detalii carieră
Detalii carieră

Cariera la mömax:Ucenicie la mömax

Ucenicie la mömax 

Căutăm ucenici cu spirit deschis, interesați de următoarele domenii: retail/birou/logistică. Alegerea meseriei este un lucru important. Mömax își sprijină ucenicii  cu propriile cursuri  interne de formare. Mömax este deosebit de mândru de numărul mare de ucenici din companie, care au fost capabili să-și asume de timpuriu responsabilitatea lucrului bine facut.

Contribuția ta:

- o diplomă, ambiție și dorința de a învăța lucruri noi. Voința de a gândi independent și echilibru, atunci când lucrurile se precipită. 

Noi suntem…

O companie de comercializare mobilier și decorațiuni, orientată spre succes și spre servicii avantajoase, care se află în curs de expansiune, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. În cele peste 60 de filiale din Austria, Germania, Slovenia, România și Ungaria, oferim soluții în trend, pentru locuințe moderne, dotări complete și modele atractive de apartament, chiar și pentru cele mai mici încăperi... totul la prețuri accesibile! mömax stabilește tonul! Ne focalizam toată atenția asupra clientului și din acest motiv oferim servicii calitative, la prețuri de nerefuzat!

Formarea personalului:

Formarea personalului în cadrul companiei mömax oferă baza pentru o carieră importantă în acest domeniu. Noi oferim programe de formare continuă în domeniul vânzărilor cu amănuntul, al administrației/muncii de birou și al logisticii. Locațiile actuale ale filialelor pot fi găsite cu ajutorul butonului de căutarea rapidă. Suntem mândri de toți acei ucenici de la mömax care au reușit să-și asume responsabilitatea de timpuriu și să lucreze cu entuziasm în interesul clienților noștri.

Oportunitatea ta de carieră la mömax

Nu în ultimul rând, mömax este special datorită angajaților noștri. Aplică pentru oferta noastră de locuri de muncă și fa parte din marea echipa mömax!

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord