Peste 60 de magazine - o viziune comună...

Concept și filosofie

mömax este un nou concept de magazin de mobilă și decorațiuni, care se bazează pe un mega-trend: mobilier la modă, la prețuri accesibile. Astfel, mömax oferă soluții rezidențiale atractive, la prețuri rezonabile, prezentând clienților inclusiv modele de apartamente, complet amenajate, la un preț competitiv. În plus, așa cum se întâlnește doar în magazinele de mobilier de lux, oferim numeroase alte servicii la un cost redus.

 

Piesa de rezistență în magazinele noastre este conceptul de amenajări complete,  oferite la prețuri accesibile, pentru apartamente de 35 m², 50 m² și 70 m². Clienții noștri sunt încântați să găsească idei de amenajare completă și modernă.

 

Datorită selecției mari de produse, la prețuri competitive, oferta mömax este în permanență diversificată. Astfel, mömax stabilește noi standarde. Nu doar prețul competitiv, ci și prezentarea perfectă a ideilor și a soluțiilor de amenajare au o importanță deosebită.

 

Clientul mömax poate fi sigur că va primi soluții personalizate de amenajare a locuinței, adaptate gusturilor sale și pe care le poate implementa cu ușurință în casa lui. Acest lucru nu numai că face planificarea mai ușoară, dar oferă și siguranță.

 

De asemenea, mömax revoluționează marketingul și publicitatea, dorindu-și să  surprindă clientul cu originalitatea și cu noul concept mömax. Nu doar Mia, spiritul casei, ci și spoturile publicitare amuzante, care au câștigat numeroase premii, uimesc și încantă clienții.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord