Peste 60 de magazine - o viziune comuna...

Concept si filosofie

mömax este un nou concept de magazin de mobila si decoratiuni, care se bazează pe un mega-trend: mobilier la modă si la prețuri rezonabile. Astfel,  mömax oferă soluții rezidențiale atractive, la prețuri rezonabile, prezentand clientilor inclusiv  modele de apartamente de dimensiuni mic, complet amenajate, la un preț competitiv. În plus, așa cum se intalneste doar in magazinele de mobilier de lux, oferim numeroase alte servicii la un cost redus.

Piesa de rezistenta in magazinele noastre este conceptul de amenajari complete ,  oferite la prețuri rezonabile pentru apartamente de 35 m², 50 m² și 70 m². Clienții noștri sunt incantati sa gaseasca idei de amenajare completa  și modernă.

 

Datorită selecției mari de produse la prețuri competitive, oferta mömax este in permanenta diversificata . Astfel, mömax stabilește noi standarde. Nu doar pretul competitiv, ci si  prezentarea perfectă a ideilor și a soluțiilor de amenajare au o importanță deosebită.

Clientul mömax poate fi sigur că va primi soluții personalizate de amenajare a locuintei, adaptate gusturilor sale și pe care le poate implementa cu ușurință in casa lui. Acest lucru nu numai că face planificarea mai ușoară, dar oferă și siguranta.

 

De asemenea, mömax revolutioneaza marketingul si publicitatea, dorindu-si sa  surprinda clientul cu originalitate și cu noul concept Mömax. Nu doar  Mia, spiritul casei,   ci si spoturile publicitare amuzante, care au castigat numeroase premii,  uimesc si incanta clientii.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord