7 caracteristici ale mömax...

1. Echipă amabilă și dinamică

Oricine vrea să țină pasul cu vremurile, trebuie să fie flexibil, dinamic și avid de succes. Echipele noastre îndeplinesc aceste criterii. Amabilitatea noastră în relatia cu clienții este proverbială, pentru că, clientul este întotdeauna punctul central al acțiunilor și al gândirii noastre. Spiritul de echipă înseamnă pentru noi sprijinul tuturor colegilor, "responsabilități" - în sensul că noi nu cunoaștem expresia "nu este treaba mea"!

2. Sortiment modern și creativ în gama de mobilier și decorațiuni

Achizitorii noștri călătoresc în întreaga lume pentru a descoperi cele mai recente tendințe pentru clienții noștri. Proprii noștri "scouteri" de trenduri vor să găsească noutățile viitorului. Acest demers pleacă însă întotdeauna de la întrebarea "Ce doresc și vor clienții noștri?"

3. Activități versatile și variate

Nimic nu este mai versatil decât comerțul. Oricine crede că o zi în retail seamănă cu alta, se înșeală. Contactul zilnic cu clienții aduce această schimbare și, în cele din urmă, fiecare dintre angajații noștri se află în contact cu clienții în fiecare zi. Plictiseala este un termen necunoscut pentru noi, întotdeauna fiind ceva de făcut, iar punerea în aplicare a obiectivelor stabilite este un principiu de neclintit pentru fiecare dintre angajații noștri.

4. Numeroase oportunități de promovare și carieră

Cine cunoaște asa o expansiune de proporții ca și mömax, are multe oportunități de carieră de oferit. De la ucenic la manager, de la începător la vânzător de top, direct de pe băncile școlii la poziții strategice importante - toate acestea sunt posibile la mömax! În cadrul oportunităților de carieră ne adresăm întrebarea: "Cine poate face cel mai bine și este angajatul potrivit, în locul potrivit?"

5. Oferta extinsă de formare

Deja de la începutul carierei tale la mömax vei fi însoțit de un plan de pregătire adaptat nevoilor tale. Acest lucru ar trebui să te sprijine pentru a putea îndeplini multe sarcini la mömax. Un sistem onboarding bine gândit te ajută să faci primii pași. Când formarea ta este deja consolidată, îți oferim numeroase oportunități de formare, în cadrul diferitelor cursuri de instruire sau în cadrul "Academiei noastre - mömax".

6.  Locuri de muncă sigure și orientate spre viitor, prin expansiune

Fiind parte a unui grup mare de companii, oferim locuri de muncă sigure și locuri de muncă în care performanța este întotdeauna rasplatită. Împreună cu angajații noștri, conducerea companiei gândește și la viitor și se avântă întotdeauna să țină pasul cu dezvoltarea și cu șansa de îmbunătățire.

7. Diferiți față de ceilalți

Dorim să ne surprindem clienții în fiecare zi. Dorim să oferim fiecărui client o experiență plăcută. Scopul nostru este să începem de acolo de unde alții vor să-și satisfacă clienții - noi vrem să ne încântăm clienții!

 

Acele experiențe pe care clienții noștri nu le așteaptă sunt cele care rămân în memorie. Scopul nostru este să rămânem întotdeauna în mintea clienților noștri, în mod pozitiv, acest lucru pe lângă strategia noastră simpatică de marketing și publicitate, care este continuu implementată în toate magazinele noastre și în sediul nostru central.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord