7 caracteristici ale mömax...

1. Echipa amabila si dinamica

Oricine vrea să țină pasul cu vremurile trebuie să fie flexibil, dinamic și avid de succes. Echipele noastre îndeplinesc aceste criterii. Amabilitatea noastră in relatia cu clienții este proverbială, pentru că clientul este întotdeauna punctul central al acțiunilor și al gândirii noastre. Spiritul de echipă inseamna pentru noi sprijinul tuturor colegilor, "responsabilități" - în sensul că noi nu cunoastem expresia "nu este treaba mea"!

2. Sortiment modern și creativ în gama de mobilier și decoratiuni

Achizitorii noștri călătoresc în întreaga lume pentru a descoperi cele mai recente tendințe pentru clienții noștri. Proprii nostri " scouteri" de trenduri vor să găsească noutățile viitorului. Acest demers pleaca insa intotdeauna de la intrebara "Ce doresc si vor  clienții noștri?"

3. Activități versatile și variate

Nimic nu este mai versatil decât comerțul. Oricine crede că o zi in retail seamana cu alta- se inseala.  Contactul zilnic cu clienții aduce această schimbare - și, în cele din urmă, fiecare dintre angajații noștri se află în contact cu clienții în fiecare zi. Plictiseala este un termen necunoscut pentru noi  -  intotdeauna este ceva de facut - iar punerea in aplicare a obiectivelor stabilite este un principiu  de neclintit pentru fiecare dintre angajatii nostri.

4. Numeroase oportunități de promovare și carieră

Cine cunoaste asa o expansiune de proportii ca  si mömax,  are multe oportunități de carieră de oferit. De la ucenic la manager, de la începător la vânzător de top, direct de pe bancile scolii la poziții strategice importante - toate acestea sunt posibile la mömax. În cadrul oportunităților de carieră ne adresam întrebarea: "Cine poate face cel mai bine și este angajatul potrivit în locul potrivit?"

5. Oferta extinsa de formare

Deja de la începutul carierei tale la mömax, vei fi însoțit de un plan de pregătire adaptat nevoilor tale. Acest lucru ar trebui să te sprijine pentru a putea indeplini multe sarcini la mömax. Un sistem onboarding bine gandit te ajută să faci primii pasi. Când formarea ta este deja consolidata, iti oferim numeroase oportunități de formare în cadrul diferitelor cursuri de instruire sau în cadrul Academiei noastre Mömax.

6.  Locuri de muncă sigure și orientate spre viitor prin expansiune

Fiind parte a unui grup mare de companii, oferim locuri de muncă sigure și, in plus, locuri de munca   în care performanța este întotdeauna rasplatita. Impreuna cu angajații noștri, conducerea companiei se gândește și la viitor și ne străduim întotdeauna să ținem pasul cu dezvoltarea  și să nu pierdem nici o șansă de a ne îmbunătăți.

7. Altfel decat toti ceilalti

Dorim să ne surprindem clienții în fiecare zi. Dorim să oferim fiecărui client și fiecărei cliente o "experiență WOW". Scopul nostru este să începem acolo  unde alții vor să-și satisfacă clienții - noi vrem să ne incantam clientii!

 

Acele experiențe pe care clienții noștri nu le așteaptă sunt cele care rămân în memorie. Scopul nostru este  să rămânem intotdeauna în memoria clienților noștri, in mod pozitiv- acest lucru pe langa strategia noastră  simpatica de marketing si publicitate , care este continuu implementata in toate magazinele noastre si in sediul nostru central.

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord