Oportunitati de formare profesionala si povesti de suces la mömax...

Oferta de formare profesionala

Deoarece dorim să oferim clienților noștri o experiență pozitivă de cumpărături, este foarte important să ne îmbunătățim în mod constant serviciile și consilierea clientilor. La mömax, satisfacția clienților este pe primul loc, astfel încât fiecare zi constituie o noua oportunitate de a ne inspira clientii  în conformitate cu motto-ul nostru " suntem deosebiti de ceilalti".

 

Pentru a oferi angajaților noștri o pregătire calificată în toate domeniile, echipă noastra de traineri cu experienta le sta permanent la dispozitie . Educația continuă  a echipei mömax este primordiala. Din acest motiv, oferim angajaților noștri un program diversificat de formare profesională într-o gamă largă de domenii.

 

Fiecare angajat are posibilitatea de a beneficia de  formare continuă și poate astfel  a profita de oportunitățile de carieră de la mömax.

Povesti de succes

 

Ambitia si angajamentul, precum si dorinta de a fi la dispozitia clientilor nostri, au deschis multor tineri  mari oportunitati pentru pentru o cariera la mömax.

 

Iată câteva povesti reamrcabile de succes  ale angajaților noștri ...

Daniel Trauner

De la ucenic la Director de magazin...

 

Dl. Trauner și-a început cariera ca asistent administrativ și a trecut apoi in departamentul de vânzări.  Dupa un timp a preluat rolul managerului de zonă pentru un departament de mobilier. A avansat pe pozitia de director de vânzări. Astăzi este Directorul de magazin al unei sucursale Mömax mari și de succes .

 

Motto-ul sau: "Fii perseverent si ambitios- atunci totul este posibil!"

Doris Aher, Asistent achizitii mobila

De la stagiar  in departamentul de achizitii ...

 

 Dna Aher a finalizat stagiatura in departamentul de vanzari, reusind sa cunoasca diverse departamente din diferite magazine mömax din Austria și Germania. Astăzi, doamna Aher este asistent achizitii mobila.

 

Motto-ul sau: "Oportunitati uriase - la mömax aceasta nu este o vorba in vant!"

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord