Oportunități de formare profesională și povești de succes la mömax...

 

Oferta de formare profesională

 

Deoarece dorim să oferim clienților noștri o experiență pozitivă la cumpărături, este foarte important să ne îmbunătățim în mod constant serviciile și consilierea acestora. La mömax, satisfacția clienților este pe primul loc, astfel încât fiecare zi înseamnă o nouă oportunitate de a ne inspira clienții.

 

Pentru a oferi angajaților noștri o pregătire calificată în toate domeniile, echipa noastră de traineri cu experiență le stă la dispoziție. Educația continuă a echipei mömax este primordială. Din acest motiv, oferim angajaților noștri un program diversificat de formare profesională, în numeroase domenii.

 

Fiecare angajat are posibilitatea de a beneficia de formare continuă și poate astfel să profite de oportunitățile de carieră, la mömax.

Povești de succes

 

Ambiția și angajamentul, precum și dorința de a fi la dispoziția clienților noștri, au deschis multor tineri mari oportunități, asta înseamnă o carieră de succes la mömax.

 

 

Declar că am împlinit vârsta de 16 ani şi sunt de acord ca SC MOEMAX.RO SRL să prelucreze datele mele cu caracter personal prin tehnologii de tracking operate de către terţi, în scopul întocmirii unui profil de utilizator şi pentru a furniza reclamă personalizată.

Politica de confidentialitate 

De acord